Rebecca Nyroos

*MAMMALEDIG* Rebecca har varit en del av vårt team sedan 2013. Hon är utbildad på Ålands yrkesskola, men även parallellt med skolan utbildad hos oss. Hon är en väldigt trendmedveten och omtyckt frisör med speciell talang inom avancerade färgningar. Rebecca har gått flera extra kurser med Toni&Guy och Wella, och är en superskicklig på stylingar och uppsättningar. Rebecca har gått på mammaledigt våren 2019, och vi väntar ivrigt på att hon ska komma tillbaka efter det!

Casandra Sundén

Casandra har varit anställd på HbJ från början av 2011, och hon har koll på det mesta som rör salongen. Hon tog frisörexamen på Ålandsyrkesskola 2008, och har därtill en makeupartist examen Makeupstudion i Stockholm. Hon har även jobbat som frisör i Oslo, innan hon kom till HbJ. Casandra är väldigt omvårdande och strävar alltid efter perfektion i alla sina arbeten. Hon är speciellt talangfull inom tekniska herrfrisyrer, och gör noga genomarbetade, glansiga färgarbeten! Hon går just nu en pågående specialutbildning från Toni&Guy London akademin till LDP, och är salongens label.m representant.

Anna Snällström

*MAMMALEDIG* Anna har varit en del utav HbJ sedan 2015. Hon har mång-årig brancherfaarenhet, och är jätteskicklig frisör. Hon har utbildat sej på den välrenommerade skolan, Björn Axen i Stockholm med examen 2007, och har många trogna stamkunder. Annas styrka är att hon kan tänka utanför boxen, och är tekniskt sett en mycket avancerad frisör. Anna är på mammaledigt sedan hösten 2016, och vi och hennes kunder längtar efter hennes återkomst.

Julia Stenius

Jag grundade Hair by Julia 2010, och har från starten haft som målsättning att erbjuda ålänningarna högkvalitativa former och färger, på hår såväl som på makeup, i en mysig och behaglig miljö. HbJ är min "bebis", som vuxit och utvecklats i takt med åren gått och nya kollegor kommit till. Jag är speciellt stolt över service och kunskapsnivån mina kollegor besitter, och var och en av dom är här för att dom är väldigt skickliga frisörer. Vi utbildar oss kontinuerligt med Toni&Guy London, Label.m, Kevin Murphy, RVB lab m.fl för att leverera de snyggaste, skräddarsydda lookerna för varje individ som är gäst hos oss. Varmt välkommen!

Marina Mikkola

Marina jobbar hos oss sedan 2016, men har en historia som frisör sedan många år! Hon har dessutom varit skolare för Goldwell, egen företagare och fått silver i den finska Goldwells colorzoom tävling!
Marina vågar ta ut svängarna, samtidigt som hon är en trygg och van frisör som är stadig på alla tekniker! Hon jobbar med Elumen och Kevin Muphys färger, och är en kreativ tillgång i gänget!

Nathalie Nordas

Nathalie har utbildat sej till frisör och parallellt gått som trainee hos oss, hon blev färdig med skolan våren 2018, men har redan stor kunskap och ett proffsigt öga för vad som passar dej, enligt de senaste trenderna. Nathalie är en sann tillgång med sitt glada humör, flexibla sätt och sitt höga servicetänk!

Anna Alavainio

Anna går ut ur yrkesskolans vuxenutbildning maj -19, och kommer sedan börja hos oss! Du kan boka henne nu, för -20% rabatt  på behandlingar den första tiden!