Rebecca Nyroos

Rebecca har varit en del av vårt team sedan 2013. Hon är utbildad på Ålands yrkesskola, men även parallellt med skolan utbildad hos oss. Hon är en väldigt trendmedveten och omtyckt frisör med speciell talang inom avancerade färgningar. Rebecca har gått flera extra kurser med Toni&Guy och Wella, och är en superskicklig på stylingar och uppsättningar. Rebecca har gått på mammaledigt våren 2016, och vi väntar ivrigt på att hon ska komma tillbaka efter det!

Casandra Sundén

Casandra har varit anställd på HbJ från början av 2011, och hon har koll på det mesta som rör salongen. Hon tog frisörexamen på Ålandsyrkesskola 2008, och har därtill en makeupartist examen Makeupstudion i Stockholm. Hon har även jobbat som frisör i Oslo, innan hon kom till HbJ. Casandra är väldigt omvårdande och strävar alltid efter perfektion i alla sina arbeten. Hon är speciellt talangfull inom tekniska herrfrisyrer, och gör noga genomarbetade, glansiga färgarbeten! Hon går just nu en pågående specialutbildning från Toni&Guy London akademin till LDP, och är salongens label.m representant.

Anna Snällström

Anna har varit en del utav HbJ sedan 2015. Hon har mång-årig brancherfaarenhet, och är jätteskicklig frisör. Hon har utbildat sej på den välrenommerade skolan, Björn Axen i Stockholm med examen 2007, och har många trogna stamkunder. Annas styrka är att hon kan tänka utanför boxen, och är tekniskt sett en mycket avancerad frisör. Anna är på mammaledigt sedan hösten 2016, och vi och hennes kunder längtar efter hennes återkomst.

Caroline Schauman-Svensson

Caroline jobbar hos oss på HbJ sedan 2016. Hon tog examen 2008 från Ålands yrkesskola, och utöver detta har hon en extra utbildning till "grön frisör". Caroline är vår expert på miljö-, och allergivänlig färg, och använder sej då av Goldwells färgserie Elumen, som lägger sej utanpå hårstrået utan kemiska processer. Caroline är en social och lättsam frisör som behärskar de flesta utmaningar, med stor omtanke om varje individ, och förgyller salongen med sitt glada skratt.

Julia Stenius

Jag grundade Hair by Julia 2010, och har från starten haft som målsättning att erbjuda ålänningarna högkvalitativa former och färger, på hår såväl som på makeup, i en mysig och behaglig miljö. HbJ är min "bebis", som vuxit och utvecklats i takt med åren gått och nya kollegor kommit till. Jag är speciellt stolt över service och kunskapsnivån mina kollegor besitter, och var och en av dom är här för att dom är väldigt skickliga frisörer. Vi utbildar oss kontinuerligt med Toni&Guy London, Label.m, Wella, Kevin Murphy, RVB lab m.fl för att leverera de snyggaste, skräddarsydda lookerna för varje individ som är gäst hos oss. Varmt välkommen!